Aankoop praktijkruimte

De kogel is door de kerk! Lommelsesteenweg 183 te Leopoldsburg, mijn nieuwe thuisbasis. Het gebouw beschikt over een mogelijke praktijkoppervlakte van 100m². Voorheen was dit de praktijkruimte van Dokter Lut de Graeve en Dierenarts Luc Wellens. De oppervlakte heeft veel potentieel en de plannen (en dromen) zijn groots.

Vanaf mijn twaalf ging ik naar school in Leopoldsburg en bouwde ik hier mijn kenniskring op. School, hobby’s, vrienden en liefde, deze gemeente omvat vele herinneringen en vervult een grote plaats in mijn hart. Na mijn studies ben ik meteen naar Heppen verhuisd samen met mijn vriend. Tot het begin van 2023 zaten we goed op ons appartement en toen vielen onze ogen op dit pand. Met het nodige geluk mogen we deze woning nu onze thuis noemen.

De huidige indeling van de praktijk is niet optimaal voor een volledige dierenartspraktijk en dus zal er gerenoveerd moeten worden.

Meteen met de grote borstel erdoor! We beslissen om de volledige praktijk in een nieuw jasje te steken, van vloer tot plafond. Hierbij komt veel werk kijken. We weten wat te doen vanaf mei 2023…

Scroll to Top